O nama

Enumero d.o.o.

Tvrtka ENUMERO d.o.o. nastala je na dugogodišnjem iskustvu djelatnika koji na području prodaje profesionalne rashladne opreme  posluju na hrvatskom tržištu preko 20 godina.

Naša osnovna djelatnost je prodaja i montaža profesionalne rashladne opreme za ugostiteljstvo, prehrambenu i proizvodnu industriju, te druge uslužne djelatnosti.
Širina prodajnog asortimana i kvaliteta usluge omogućava nam prisutnost u svim granama gospodarstva gdje postoji potreba za profesionalnom rashladnom opremom.

Naša prednost je skladišni prostor za gotove proizvode od 500 m²,  u kojem se u svakom trenutku nalazi većina opreme iz našeg prodajnog programa, spremna za isporuku.

Organizirani smo da možemo odraditi sve projekte profesionalne rashladne opreme koji se rade u Republici Hrvatskoj i zemljama u okolini. Vršimo usluge uvoza opreme, te dopremu FCO skladište ili objekt kupca sa montažom iste.

Misija naše tvrtke je da zajedno sa našim partnerima i kupcima vršimo podizanje standarda u kvaliteti opreme. Svakom potencijalnim kupcu pristupamo kao vrijednom partneru sa kojim zajednički rješavamo njegove specifične potrebe u nabavi opreme.

Servisna mreža osigurana je na području cijele Republike Hrvatske, tako i  u zemljama u okolini. Servisna mreža je koncipirana tako da u slučaju potrebe izlazi na terenu u najkraćem roku, u jamstvenim i van jamstvenom roku.

Ukoliko imate potrebu za profesionalnom rashladnom opremom ili samo trebate savjet, slobodno nam se obratite.